Mike13 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam mam problem z przeładowaniem, gdy naciągam sprężynę to coś tam nie zaskakuje i wraca normalnie i nie mogę oddać strzału, wie ktoś co mogę z tym zrobić? Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Bez rozkręcenia i zerknięcia do środka nie podziałasz nic. Może to tłok, może któryś sear, cholera wie. Quote Link to post Share on other sites
Mike13 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 rozkręcałem ale nie znam się zbytnio na pompkach żeby tam zerknąć i coś wywnioskować a szkoda by było bo fajnie mi sie z niej strzela myślałem ze to mech spustowy ale wymiana jego jest zbyt droga ;( Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 No jeśli jest zbyt droga to chyba niestety niewiele można poradzić. Chciał bym skakać ze spadochronem ale to za drogie dla mnie :( Quote Link to post Share on other sites
Mike13 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 ale w tym problem ze nie sprzedam zepsutej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts