NooBSaiboT Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Tak jak w temacie czy warto zmieniać na starcię gumę na zielona g&g? Poprawi to tor lotu kulki czy różnica nie będzie tak znacząca jak ma to w chińskich replikach np. Boyi ? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Może być różnica, ale będzie mała. Oryginalna jest już sylikonowa, . Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Ok bo kolega się pytał akurat i tak na szybko chciałem wiedzieć czy jest sens wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Jak chcesz możesz wymienić ale będzie nie wielka różnica wolno powiedzieć znikoma.Stockowe gumki Aresa nie są tak bardzo badziewne,ale kiedyś musisz na pewno wymienić gumkę. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Jeśli masz zbędne ~30zł to możesz wymienić. Na pewno Ci się nie pogorszy, a co do polepszenia osiągów to jakieś będzie na pewno :) Jeszcze przy wymianie mógłbyś uszczelnić teflonem: Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Wiem to akurat zawsze robie przy replikach ;p ale narazie starczy ta guma a jak sie zużyje to sobie ja wymieni bo nie ma sensu jej zmieniac bo i tak ładnie strzela jak na stock. Dobra dzięki temat do zamknięcia ;p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts