behemothxx Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić haixy 2005 za 200zł. Są w stanie prawie nowym, raz czy dwa razy ubrane, mają lekkie obtarcie na sylikonie z przodu. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Co ty odstawiasz,wróżbity szukasz?Może jakieś zdjęcia,tylko proszę nie stacjonarnym ani sandałem. Link to post Share on other sites
DuchWilka Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić haixy 2005 za 200zł. Są w stanie prawie nowym, raz czy dwa razy ubrane, mają lekkie obtarcie na sylikonie z przodu. Jak za taką cenę to się opłaca sądzę. Tylko postaraj się ocenić czy nie mają wad ukrytych i dobrze sobie rozmiar wybierz. Link to post Share on other sites
behemothxx Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 Ja nie chce kupić tych haixów, tylko sprzedać. Chcę się poprostu dowiedzieć, czy jest to atrakcyjna cena dla kupujących, buty są wystawione na allegro, oraz w komisie na wmasg. Do butów dorzucam 2 szczotki bundeswehr, oraz czarną pastę do butów coccine i tłuszcz do skór. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić haixy 2005 za 200zł. Są w stanie prawie nowym, raz czy dwa razy ubrane, mają lekkie obtarcie na sylikonie z przodu. Ja nie chce kupić tych haixów, tylko sprzedać. Chcę się poprostu dowiedzieć, czy jest to atrakcyjna cena dla kupujących, buty są wystawione na allegro, oraz w komisie na wmasg. Do butów dorzucam 2 szczotki bundeswehr, oraz czarną pastę do butów coccine i tłuszcz do skór. Pytałeś wyraźnie, czy opłaca się kupić???!!! :sciana: Jeśli wystawiłeś na Allegro, wrzuć link. Link to post Share on other sites
behemothxx Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Oto link na twoją prośbę: http://allegro.pl/haix-bw-model-2005-2-szczotki-bundeswehr-i2482875464.html Link to post Share on other sites
DuchWilka Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Chyba że tak... Powiem ci tak, jak bym szukał tych butów do kupienia to bym je wziął bo są w bdb stanie a 200zł to stosunkowo nie dużo. Link to post Share on other sites
behemothxx Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 (edited) Właśnie wiem, że cena jest w miare dobra, a buty też w niezłym stanie. Ale jakoś nikt ich nie chce, już drugi raz je wystawiam i zejść nie chcą, a kasa mi potrzebna. Już bardziej z ceny się raczej zejść nie opłaca? Może dlatego mam problem z ich sprzedażą bo lato jest, jak myślicie? Edited July 15, 2012 by behemothxx Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Myślę,że to po prostu za mały rozmiar i tak szybko się ich nie pozbędziesz. Link to post Share on other sites
DuchWilka Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Myślę,że to po prostu za mały rozmiar i tak szybko się ich nie pozbędziesz. Dokładnie. Link to post Share on other sites
behemothxx Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Czyli cena jest ok. Link to post Share on other sites
DuchWilka Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Czyli cena jest ok. Raczej tak. Na armyworld buty w tym stanie coś koło 300zł Link to post Share on other sites
Recommended Posts