5pirit Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Czy któryś z forumowiczów posiada ów karabin i mógłby się podzielić jakimiś informacjami na jego temat. Interesuje mnie w szczególności plastikowe body, czy jest ono w miarę wytrzymałe, no i jak jest w końcu z tłumikiem płomienia, bo co strona/forum/film to różnie mówią i piszą, jedni że plastik drudzy, że metal. No i oczywiście jak się sprawuje ogólnie sprzęt (gearbox), wiadomo JG to na dzień dobry pewnie coś trzeba dokręcić, dospawać, dolutować ... ;)? Próbowałem szukać podobych tematów lecz wyszukiwarka na temat "g3" albo "jg101" nic nie chce pokazać.... Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Tłumik płomienia to metal. http://gunfire.pl/product-pol-1152191286-JG101.html Body tak samo wytrzymałe jak każde inne plastikowe nie jest łatwo je uszkodzić ale nie jest to niemożliwe. Gb sprawuje się dobrze jak się o niego dba. +łatwo dostać się do gb -środek ciężkości za bardzo przesunięty do przodu Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Gdzieś tu, na forum jest temat o G3. Poszukaj, poczytaj i wyciągnij wnioski czy warto, Quote Link to post Share on other sites
5pirit Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Podoba mi się karabin ale chyba zrezygnuje. Ogólnie z dostępnością magów jest kiepsko i inne czynniki jednak powodują, że chyba skupie się na czymś innym. Chodzi mi znowu po głowie M14 ...... :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts