maly2409 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Witam, Mam problem z repliką Desert Eagle zrobioną przez KWC. Dzisiaj ją kupiłem i chciałem zobaczyć jak się to wszystko "otiwera". Rozebrałem gnata i złożyłem. Bez większych problemów. Następinie udałem się trochę postrzelać. Wszstko pięknie i ładnie. Wieczorem chciałem na chwile rozerać go jeszcze raz. Wszystko robię tak samo jak za pierwszym razem. Najpierw miałem problemy aby docisnąć blokadę która to wszystko trzyma ale się udało. Zadowolony że się udało chcę odciągnąć zamek do tyłu i du@!. Coś się zacieło i ja nie wiem jak to naprawić. Jeżeli ktoś wie o co może chodzić proszę o odpowiedż i z góry dziękuje : ) Link to post Share on other sites
strzelec5 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Rozebrać i złożyć jeszcze raz. Link to post Share on other sites
Skejter Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Miałem ten pistolet bardzo długo, może zrób zdjęcia dokładne i opisz lepiej ,to może uda się pomóc.A blokady nie włączyłeś przypadkiem? Ona też zamek blokuje. Edited July 17, 2012 by Skejter Link to post Share on other sites
Recommended Posts