czeczen28 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Jak do tej pory siedzę w M-kach, a przymierzam się do rosyjskiego sprzętu. Zastanawiam się nad cm.040c - wersja z ABS-owym chwytem przednim oraz składaną kolbą ( również z abs'u ). Czy w takim wariancie można wymienić kolbę na stałą drewnianą, czy potrzebne będą jakieś przeróbki itp??? Wiem, że pytanie banalne, ale nigdzie nie znalazłem takiej informacji, a poki co to repliki AK nie miałem w łapkach :( Z góry dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Hm jakoś nie widzę sensu kupowania wersji tactical chcąc ją przerobić na zwykła ;/ Tu masz z drewnami od razu, chyba że masz drewna od 048 to będą pasować http://gunfire.pl/pr...Zone-CM048.html Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Zastanawiam się nad cm.040c - wersja z ABS-owym chwytem przednim oraz składaną kolbą ( również z abs'u ). Czy w takim wariancie można wymienić kolbę na stałą drewnianą, czy potrzebne będą jakieś przeróbki itp??? Z góry dzięki za pomoc. Niestety będziesz musiał zmienić korpus, ponieważ ten w cm040c jest przeznaczony do kolb składanych, czyli możesz zmienić kolbe na ramową (ta z ak74s). Link to post Share on other sites
czeczen28 Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. O to własnie mi chodziło. Pozdro Link to post Share on other sites
Recommended Posts