tridex Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dzień dobry poszukuję repliki pistoletu gazowego do 350 zł chce żeby ta replika była solidna i celna zwracam uwagę na realizm więc chcę żeby miała blow back. Link to post Share on other sites
OFF Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Glock 17 Army,Colt firmy Bell lub Tecell, M9 full metal z KJW. Nie jest to najwyższa półka,ale powinny dać radę. Link to post Share on other sites
tridex Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 podoba mi się beretta od kjw tania i fajnie wygląda możecie mi coś o niej napisać ? http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-kjw.html Link to post Share on other sites
OFF Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 podoba mi się beretta od kjw tania i fajnie wygląda możecie mi coś o niej napisać ? http://www.taiwangun...pistol-kjw.html Wolałbym wersję full metal. Miałem dokładnie taki model,który podałeś. Zacinał mi się zamek trochę,ale po przesmarowaniu (już nie pamiętam czym) ładnie chodziło wszystko,tylko mag z czasem zaczął tracić gaz itd. i trzeba było wymienić tam uszczelki. Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Uszczelki to cześć zużywająca się wiec siłą rzeczy trzeba ją wymienić. Miałem tą berette hmm za taką cenę to idealny gaziak. Silny bb, 1 naładowanie gazem starcza na 2 magi. Polecam ;) Link to post Share on other sites
xenon500 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Myślałeś o KP-03 od KJW ? Też fajna replika, miałem i mogę polecić. Tyle co ją użytkowałem nie miałem ani jednego problemu, nawet co do szczelności. Bardzo fajny bb i huk wystrzału. Link to post Share on other sites
tridex Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 (edited) , Myślałeś o KP-03 od KJW ? Też fajna replika, miałem i mogę polecić. Tyle co ją użytkowałem nie miałem ani jednego problemu, nawet co do szczelności. Bardzo fajny bb i huk wystrzału. czy to było celne ? Edited July 20, 2012 by tridex Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Jak wstawisz sobie prec lufę i ustawisz dobrze hopa to wszystko będzie celne. Link to post Share on other sites
xenon500 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) Jak wstawisz sobie prec lufę i ustawisz dobrze hopa to wszystko będzie celne. Dokładnie :icon_smile:. W stocku jest nawet ok. Miałem styczność z kilkoma tymi klocami od KJW i wszystkie chodziły sprawnie, 1 miał nieszczelność w magu(łatwo naprawić). Jak za ta cenę myślę że fajna replika jednak z czasem staje się nudna. Z czasem możesz dokupić bajerki typu latarka, tłumik czy nawet kolimator i będzie wyglądała ciekawiej :icon_smile:. Tyle ode mnie. Edited July 20, 2012 by xenon500 Link to post Share on other sites
tridex Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 wszystko fajnie tylko chodzi mi o tą berette czy jest dobra celna itp . http://www.taiwangun...pistol-kjw.html Link to post Share on other sites
OFF Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 To nie cytuj tekstu o KP-03 ;) Na 20-25 metrów trafiałem w przeciwnika. Używałem kulek 0.2g . Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) jeśli chcesz coś fajnego to dozbieraj te 150 zł di Glocka 18c od KWA :icon_smile: ale to kwestia gustu i funduszy :) Edited July 20, 2012 by Czarex1324 Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Fajnego? Zaraz tu Dexter wpadnie i Ci powie jakie fajne są glocki z KWA... Widziałem na własne oczy, kumplowi skończyły się kulki w głównej, wyciągnął rzeczonego glocka, oddał strzał i w ręce został mu korpus pistoletu, a zamek poleciał :D Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nie bierz żadnego KWA, bierz KJW wersja abs a jeśli masz hajs to dołóż do wersji full metal i to będzie najlepszy wybór. Link to post Share on other sites
Recommended Posts