Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

replika pistoletu gazowego do 350 zł

Recommended Posts

podoba mi się beretta od kjw tania i fajnie wygląda możecie mi coś o niej napisać ? http://www.taiwangun...pistol-kjw.html

Wolałbym wersję full metal. Miałem dokładnie taki model,który podałeś. Zacinał mi się zamek trochę,ale po przesmarowaniu (już nie pamiętam czym) ładnie chodziło wszystko,tylko mag z czasem zaczął tracić gaz itd. i trzeba było wymienić tam uszczelki.

,

Myślałeś o KP-03 od KJW ? Też fajna replika, miałem i mogę polecić. Tyle co ją użytkowałem nie miałem ani jednego problemu, nawet co do szczelności. Bardzo fajny bb i huk wystrzału.

czy to było celne ? Edited by tridex

Jak wstawisz sobie prec lufę i ustawisz dobrze hopa to wszystko będzie celne.

Dokładnie :icon_smile:. W stocku jest nawet ok. Miałem styczność z kilkoma tymi klocami od KJW i wszystkie chodziły sprawnie, 1 miał nieszczelność w magu(łatwo naprawić). Jak za ta cenę myślę że fajna replika jednak z czasem staje się nudna. Z czasem możesz dokupić bajerki typu latarka, tłumik czy nawet kolimator i będzie wyglądała ciekawiej :icon_smile:. Tyle ode mnie.

Edited by xenon500

Fajnego? Zaraz tu Dexter wpadnie i Ci powie jakie fajne są glocki z KWA... Widziałem na własne oczy, kumplowi skończyły się kulki w głównej, wyciągnął rzeczonego glocka, oddał strzał i w ręce został mu korpus pistoletu, a zamek poleciał :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...