Limaxu Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Witam, Chce kupić metal body do mojego HK 416[JG 3gen]jak jest z kompatybilnościa metal body do pozostałych części z z repliki JG?Na necie wyczytałem rózne opcje,jesli się znajdzie właściciel takiej modyfikacji to prosze o info. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nie będzie się zgrywać z RISem. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 ktos wie gdzie mozna nabyc metal body z JG? a tak z ciekawości....jakie bd przesunięcie,da się to w jakis sposób zniwelowac? Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Musisz mieć front i body od BOYi i wtedy wszystko ci się zgra. Quote Link to post Share on other sites
FRIK Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Trochę odświeżę. W składaniu risów JG i body boya sa braki czy nadmiar materiału? czy w ogole jakies kosmosy wychodzą? Jak ktoś posiada pokazałby zdjęcia? Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Własnie poskładałem wszystko do kupy a więc tak:w body BOYI jest rowek na koncu szyny.Różnica wysokości między frontem JG a body BOYI ma 1-2mm,spokojnie możesz na składaniu przymocowac celownik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts