Guest extremateria Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Dlaczego, mogę tylko odpowiedzieć w jeden sposób, brzydkie są. Rzepy się "kleją" do różnych rzeczy, zaczepiają o materiał i potem te nitki, czy coś tam wychodzi i ogólnie się mechaci materiał. Na rowerze jak mam jeździć i cały sprzęt biorę, to muszę z tymi rzepami walczyć. Na co dzień nie mam takiego problemu, gdyż z rzepów całkowicie rezygnuję. W portfelu mam rzepa i tyle. Wszędzie suwaki, lub guziki. Guziki w większości nie te tradycyjne, co trzeba przez to "okienko" przełożyć, a takie jak we Flecktarnie, na zapięcie, klipsa. Nie wiem jak to założyć. Klasyczne guziki, to nawet i bez rękawiczek są niewygodne, chyba, że te z UK, o ile się nie mylę zwane "kanadyjki", bo dość spore i zapięcie sobie wisi na materiale. LMT Defender 16 CQB LMT Defender 16 Patrol RIS Różnica to tylko tylko kolba? Jedna stała, druga ruchoma. Edited July 25, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Tak,różnica to chyba tylko kolba,ale wklejaj linki. Co do guzików to może popatrz na kamuflaż MTP? Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 http://allegro.pl/no...2498187294.html Tutaj jest, za 175zł rozmiar 180/104. DPM mam w takim samym rozmiarze, więc będzie dobre. Opłaca się za tyle? Dajcie edycję postów, poszukałem. To jest MTP w starym stylu, nie w PCS. Tyle mnie na razie, duży się ten temat zrobił. Proste pytanie, prosta odpowiedź. Już 2 strona. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts