Black93 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie firmy bulleuk. Co o niej wiecie o firmie i co myślicie o jej produktach?? Produkuje one wojskowe wyposażenie taktyczne. Adres internetowy firmy: bulleuk.com Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Ciężko będzie coś znaleźć, sam dużo szukałem poza Wyspami Brytyjskimi i nic nie znalazłem. Lokalnie można się popytać na jakimś forum. Firma jest według mnie mało znana, nie istnieje długo. Produkują różne rzeczy, kopie, czy jakieś bardziej powszechne wyposażenie, w tym dla armii, ale nie wydaje mi się aby to były kontrakty, a raczej jakieś prywatne zakupy żołnierzy. Plus to materiał i szycie, które jest na jakimś poziomie. Gdzieś w UK był nawet drukowany test produktów Bulle. Sam chętnie też się czegoś dowiem (nowego), bo być może znów zaopatrzę się w jakiś sprzęt od nich. Edited July 25, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts