Brodaty Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Czy ktoś wie za ile można je dostać? Bo niestety już tak miło nie było jak z cennikiem od MIWO. Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Napisz mi najwyżej na PW jaki numer potrzebujesz.Na dzień dzisiejszy posiadam nówki za 450PLN roz.40 i 41. Mogę załatwić może większe ale za 550PLN. A co do butów nie wszystkim się podobają bo troszkę wyglądają jak buty ortopedyczne(tak mówią niektorzy twierdzą że się rozejdą i będzie ok. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 troszkę wyglądają jak buty ortopedyczne Swieta racja! Siedze sobie z moja Ania na korytarzu w szkole (pierwsze wyjscie w kupczakach) no i w pewnym momencie pytanie: Bartek, to sa buty wojskowe? Bo wygladaja na ortopedyczne... :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts