Kikas Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Jak w całym dziale: Szybkie pytanie, szybka odpowiedź :) Szybkie pytania do Well MB03 1. 150 zł?Dobra cena jak za taką pseudo snajperkę (jak to nazywacie :P) 2a. Główne cele to dzikie koty i gołębie i może raz na ruski rok strzelanka ze znajomymi którzy nie biegają z replikami za 1k+ zł 2b. Jak już to nie zabawa w snajpera tylko osłanianie dupy kumplom zza krzaka z niewielkiej odległości :) Ad. 2a i 2b Czy ona nada się do takich celów Z góry mówię że nie mam zamiaru latać co tydzień na strzelanki i pluć ogromnymi ilościami kulek z Cm.028 a po 2 nie chcę więcej wydawać na ASG (jak narazie ;D) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Mam nadzieję że z tymi kotami to żartujesz... Co do repliki. Skoro nie chcesz wydawać większej kasy na AS i sądząc po twojej wypowiedzi twoi znajomi mają te same podejście co Ty,to bierz śmiało. Oczywiście lepszy zasięg ma cm028. Decyzja należy do Ciebie. Zastanów się jeszcze nad shotami z taiwangun. Cena niewielka a według mnie lepsza frajda niż z tą "snajpą". Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Z kotami to przenośnia w której chodzi o to że mało bd strzelał się z ludźmi a więcej do najtrudniejszych przeciwników typu karton po drukarce :) A co do podejścia kolegów to jeden bierze właśnie Cymkę a drugi ma już jakieś repliki i narazie chcemy się pobawić poogarniać co?gdzie?i jak działa a dopiero potem inwestować :) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Więc poważnie zastanów się nad shotem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts