sarnuch Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Koledzy Maniacy, zakupiłem ostatnio czarną kaburę taktyczną wykonaną z polimeru i zastanawiam się czym ją pomalować na kolor Coyote Browny, tak, żeby uzyskać dość trwały efekt. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Krylonem. Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 (edited) Gdzie trafię w Polsce Krylon? Czy NFM się nada? Niestety nie trafiłem koloru coyote brown. [znalazłem w taktyczny.com] @wiciok dzięki!! Edited July 31, 2012 by sarnuch Quote Link to post Share on other sites
Kudłaty Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Spokojnie wystarczyłaby też puszka farby Montana. Co prawda nie trafisz dokładnie koloru coyote brown, ale wybór brązów jest spory. No i cena jest o wiele przystępniejsza (puszka z końcówką około 15 pln) oraz w Warszawie nie będziesz miał problemu ze znalezieniem sklepu. Ja malowałem kilka replik i trochę tkanin i się całkiem nieźle trzyma (gorzej w miejscach, gdzie coś się porusza), ale wytrzymałością Krylonów nie przebije. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts