fusller Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Cześć, chcę zakupić CM.031 (AK-74) i mam pare pytań : 1. Jaką lufę wstawić na poprawę zasięgu, może być nawet dłuższa, bo nawet chce zrobić z tego "tacticala". 2. Jaką sprężynę zamontować na poprawę mocy tak ok. 430-450 fps ? 3. Czy można do tego zamontować tzw. "jaskółczy ogon", by dodać lunetę? 4. Jeśli dłuższa lufa będzie, to wtedy jaki tłumik, i jak go zastąpić za "tłumik ognia" ? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 1. Prometheus, a z tańszych Guarder 2. M130 Guardera (licz się z tym że spadnie Ci żywotnośc repliki) 3. Chyba chodzi Ci o montaż jeśli tak to owszem 4. Każdy od 60zł będzie dobry, kwestia twojego gustu i zwróć uwage na gwint Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 3. Można ale: Korpus, kolba, magazynek, chwyt przedni oraz niektóre elementy wewnętrzne są wykonane z wysokiej jakości ABSu. Źródło Nie wiem czy ABS utrzyma jaskółczy ogon. Będziesz musiał w nim wiercić (bo firmowo dziurek chyba (podkreślam CHYBA) nie ma). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts