Sivy Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Witam chciałbym zapytać jaką mam wybrać baterię jeżeli posiadam replikę M4A1 Boyi a z tego co wiem ta firma potrzebuje Dużo prądu i zastanawiam się jaką mam wybrać baterię Li-po 7,4 czy firefoxa 10,8 Moja replika jest bez generacjii.. Seryjna procz wymienionej komory i gumki.. Z Góry dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam ...Sivy... Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Lepiej nie wsadzać lipo do tej repliki bo Ci poleci wszystko :) W sensie może chodzić fajnie ale nie na długo. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Chodzi ci o napięcie w baterii czy jaki typ ma być, najlepiej podaj jaką replikę posiadasz. (nie wsadzaj do stockowego boyi nic co ma więcej niż 9,6v bo możesz się zdziwić) Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Myślę, że dobra 9,6 będzie wystarczająca do boyia. I tak jak napisał przedmówca, za duży RoF w stockowym boyi'u nie wróży długiej żywotności :) Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 (edited) Ja wsadziłem do bi3581 li-po 7,4v, ROF jest większy o jakies 50%, ale uprzedził mnie jeden doświadczony maniak abym nie strzelał AUTO dłużej niż 2sekundy. Mam strzelać albo semi, albo krótkie serie. To zwiększy zywotność repliki na stockowych częściach, chociaż pewnie i tak się kiedyś posypie :icon_biggrin: Edited August 2, 2012 by dojcz Quote Link to post Share on other sites
Sivy Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Dzieki wszystkim za odpowiedzi i chyba jednak zostane przy firefoxie 9.4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts