CesarzPn Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Witam ! Poszukuje osoby ktora potrafi wymienic czesc nr 87 z katalogu glocka 17 KWA. Posiadam zakupiona nowa czesc ale nie wiem jak ja wymienic. W specshopie monter wraca z urlopu w polowie sierpnia dopiero, a ja nie moge tak dlugo czekac. Jakby co 791-06-09-11 prosze o sms ze wsprawie naprawy glocka to oddzwonie zeby sie umowic gdzie z ta replika podjechac. Oczywiscie jak w temacie chodzi o Poznań. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
CesarzPn Posted August 5, 2012 Author Report Share Posted August 5, 2012 (edited) http://www.everythin...-M17-(Glock17)/ Jakby co tu jest schemat Edited August 5, 2012 by CesarzPn Quote Link to post Share on other sites
CesarzPn Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Nadal czekam za jakąś odpowiedzią, no chyba ktoś w Poznaniu się znajdzie. Być moze ktos posiada instrukcje jak pokolei poskladac tam te kilka elementow ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 W odwrotnej kolejności jak się rozkłada. No ciężko to opisać słowami ale do pioruna, tam są 4 czy 5 części, 2 czy 3 ośki i 2 sprężynki, nie mogę uwieżyć, żebyś nie dał rady. Quote Link to post Share on other sites
CesarzPn Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Mam to juz rozlozone, a zaraz po wyciagnieciu koledze w rece wszystkie elemnty sie rozlecialy. Wiec nie za bardzo wiadomo gdzie co bylo i uwierz mi, ze to calkiem spora lamiglowka. Niechce czegos popsuc wole dac komus ktos sie zna zeby zlozyl te 10 elementow ;) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Proszę bardzo. .Składasz w odwrotnej kolejności. Quote Link to post Share on other sites
Orzech:Bytom Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Gdzie kupiłeś część? Mnie dzisiaj to się stało, i nie widzę tej części na stronach Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts