Kikas Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Witam posiadam socoma firmy asg poczytałem troszkę o nim w necie i się dowiedziałem że jest w miarę żywotny oprócz jakiejś części magazynka czy moglibyście mi podać jakiś link gdzie można dostać tą część(tak na "w razie diabła") oraz słyszałem o jakiś "chałupniczych metodach zwiększania żywotności tej części jeśli takowe istnieją to czy mógłbym prosić o ich opisanie?:) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Prawdopodobnie chodzi Ci o szczęki magazynka. Jeśli chodzi o dokupienie zapasowych, to często Krakmani mają, tylko nie wystawiają ich na stronie - trzeba do nich napisać/zadzwonić. Do tej pory sprzedawali je w cenie 25 złotych. Quote Link to post Share on other sites
Maatt94 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Mam ta replikę i dobrze cenie :D używam ponad rok Co do magazynka jak szanujesz to będzie działał :D Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Dzięki za odpowiedzi :) @up na pewno będę :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts