ixion2010 Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 (edited) Witam wszystkich, od jakiegos czasu szukam części zamiennych do mp9 i jedyne jakie udaje mi się znaleść to zamek który ogranicza fps do qcb, czy do tej repliki nie są produkowane uszczelki i inne części zamienne? Kupiłem tą replike ale nie zorientowałem się wczesniej jak wygląda sprawa z serwisem. Mam jeszcze pytanie co do green gazu, na jakim uzyskam te 390 -400fps? bo obecnie uzywam tego od action sport games a na nim replika strzela z mocą około 330fps tak przynajmniej wyczytałem w recenzji. Edited August 11, 2012 by ixion2010 Quote Link to post Share on other sites
Randagor Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Trochę kotlet odgrzewam, ale odpowiem. 390/400 masz na Ultair Power gas :) Części zamiennych trzeba szukać w komisie, lub u producenta. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Trochę?!? 3 lata? Chciałeś sobie posta nabić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts