Dukov Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam posiadam owy karabinek http://gunfire.pl/product-pol-1152189393-JG0510MG.html i myśle nad tuningiem, wiem że to nie jest może dobra baza na to ale chce coś wycisnąć z niej bo szczerze mówiąc bardzo mi się spodobała. Myślałem nad wymieniemin stockowych części na takie poradzcie prosze czy czegoś np na początek nie wymieniać albo zmienić na coś innego ważniejszego Sprężyne na Guardeara M110 Gume hop up na zieloną G&G Tłok wzmacniany poliwęglanowy od Guardera Wymienić okablowanie na nisko oporowe Głowice cylindra także od Guardera, lecz nie wiem na jaką Na przyszłość także wstawić korpus metalowy od jakiegoś AK74u albo AK47 Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Wymień sprężynę,gumkę HU,Tłok,prowadnicę sprężyny i kable. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Co się będzie opłacać: guma, dobre kulki, taśma teflonowa. To na początek. Dalej idzie lepsza batka i w sumie tyle. Grzebać w środku nie ma po co, da się, ale zamiast ładować kasę, lepiej odłożyć na kompletny GB nowej Cymy, w stocku będziesz mieć te 400-420FPS. Wyjdzie lepiej i taniej, niż grzebanie w tym co masz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts