Awein Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Siemka mam problem z moim karabinem , a problem polega na tym że kiedy podłączam batkę to karabin nie strzela a po rozkręnceniu rączki i odkręceniu silnika okazuje się że silniczek strasznie wolno się porusza że nie ma siły ruszyć gb więc moje pytanie brzmi czy mam problem z batką , silniczkiem czy przewodami ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Naładuj batkę :) Quote Link to post Share on other sites
Awein Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 Naładuj batkę :icon_smile: ale ona jest naładowana Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Jeżeli jest naładowana, a kręci słabo, to weź inną (jutro) i sprawdź, czy replika strzela. Gdy strzela, to znak, że padła ci do reszty, co jest możliwe zwłaszcza jeśli to bateria z zestawu ładowana na szajsowatej chińskiej wolnoładowarce i lepiej kupić nową. Ewentualnie, że ładowałeś ją za krótko. Jeżeli zaś nic się nie kręci, to albo wtyczka słabo zwiera (malo prawdopodobne, ale jednak) i trzeba podpiąć piny tamyi bezpośrednio do siebie (po uprzednim zaizolowaniu), albo padły ci styki w elektryce (czyszczenie lub wymiana) lub silnik (wymiana). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts