PBerger Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Witam, Pytanie do osób, które bawiły się tą repliką lub ją posiadają - warto ją zakupić? Szukam dla siebie pierwszej repliki ASG - przeczytałem znaczną część tematu opisującego SCAR'a od WE więc mniej więcej wiem czego niedobrego mogę się spodziewać. Zależy mi przede wszystkim na możliwie realnym oddaniu ostrego odpowiednika, dlatego kusi mnie dźwięk, ruchomy zamek, gazy wylotowe i blowback. Wiem, że gazówki są ciężkie i kosztowne w utrzymaniu ale coś za coś :P Proszę o w miarę krótkie odpowiedzi, bo w temacie SCAR'a przeważały te długie i tak do końca nie jestem pewien Waszych odczuć wobec tej repliki. Dzięki i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Może jednak wypadało by przeczytać CAŁY ten temat? Z pewnością rozwiał by twoje wątpliwości.... Scar jest repliką mega awaryjną, jeżeli chcesz mieć broń z którą więcej czasu będziesz biegał po serwisach niż strzelał to możesz kupić.. Aczkolwiek oczywiście nie jest to reguła. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Chyba jednak jest. WE to WE. Żadna firma nie potrafi zrobić niezawodnego karabinka GBB z wewnętrznym zasilaniem a już WE mówi samo za siebie. Quote Link to post Share on other sites
PBerger Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Dzięki, zatem pewnie daruje sobie tą replikę. Macie może jakieś typy, które posiadają dobry współczynnik cena/jakość? Oczywiście chodzi mi jakiegoś gaziaka. Jeszcze raz dzięki za naprostowanie sprawy i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Z mojego doświadczenia z obecnych na naszym rynku długich replik GBB żadna nie ma dobrego stosunku cena/ jakość. Quote Link to post Share on other sites
PBerger Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Co rozumiesz przez "nasz rynek"? Przecież musi być kilka replik GBB, które cieszą się uznaniem wśród graczy, choć trochę mnie martwi, że może być ich tak mało albo w ogóle bo po prostu nie przepadam zbytnio za AEG'ami, są dla mnie trochę bez duszy w porównaniu do gaziaków, ale bawiłem się tylko kilkoma więc może się mylę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Nasz polski rynek z przyległościami czyli dwoma hurtowniami w HK z których zazwyczaj się ciągnie sprzęt. Musi być? No może i są, każdy chwali to co ma. Na zasadzie "a mój firmy XYZ na serwisie spędza nie połowę tylko jedną trzecią czasu więc go polecam, jest świetny". Fakt posiadania lub nie "duszy" nie ma tu żadnego znaczenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts