GIBON1714 Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Mianowicie : http://allegro.pl/promocja-sigma-40f-blow-back-licencja-sw-i2549814010.html prosze o opinie na temat sprzetu badz gdzie mozna dostac lepsza wersjie Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Magów pewnie do tego nie dostaniesz. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) Andzia nie siej herezji. Miałem replikę z identycznym opakowaniem niby KWC ale na licencji Cyber Guna. Była to jedyna replika, która nigdy mi nie zasyfonowała. Magazynek po nabiciu trzymał jak ruski termos. Po 10 miesiącach od ostatniego nabicia wywaliłem 48 kulek.Magazynku można dokupić m. in. w Military.pl ( sam dokupiłem 2 magi). Miałem różne repliki pistoletów i uważam, że ta była najlepsza ( bo bezawaryjna). Edited August 19, 2012 by luis Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts