Vanish Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Witam, Chciałbym zmienić sobie kolbę ze stałej na rozkładaną w mojej emce lecz nie mam prowadnicy. Znalazłem jedną ale firmy ICS i tutaj nasuwa mi się pytanie: Czy prowadnica od ICS będzie pasować do body od G&G (lub jakiegoś innego w tym standardzie)? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Rowki w prowadnicy ICS są trochę szersze niż w innych, te gdzie wchodzi górne body. Może się przez to trochę minimalne ruszać, obkręcać ale trochę taśmy rozwiąże problem. Oprócz tego, niektóre kolby nie chcą tą prowadnicę wchodzić. Wady swoje nadrabia bardzo niską wagą :) Quote Link to post Share on other sites
Vanish Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Same kolby akurat od ICS mam tylko chciałem wiedzieć czy nie będzie za szeroki gwint w prowadnicy. Skoro tak twierdzisz to dzięki wielkie za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts