dade Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Dlaczego nie? Przecież chciałeś kupić jakiegoś tam shotgun za 150zł czy więcej, więc wyjdzie na to samo, a będziesz miał 2. Więc wybierzesz, który Ci się bardziej podoba i jak jeden Ci się zepsuje to zawsze masz drugi. Za 60zł cudów bym się nie spodziewał, więc nie będzie nic dziwnego jak coś nie połamie. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 @dade poczytaj na forum o tych agm-ach :0 Niektórzy mają je po 3 lata i nadal działają:) Jakoś mam wersje short i nie ma żadnych problemów z celowaniem i przeładowywaniem. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) @badii8 Tak, czytałem. Dlatego kupiłem. ;D Jednym się trzyma drugim nie - to przecież chińska loteria. Czytałem wypowiedź jednego z użytkowników, że AGM'ki to awaryjne repliki, lecz wciąż je bardzo polecał, innego, że niezawodne. Więc opinie są podzielone, wychodzi na to, że to loteria. ;] EDIT: Jeśli nie wierzysz, to mogę poszukać tej wypowiedzi, że AGM'ki to awaryjne shotguny. Edited August 21, 2012 by dade Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Jeśli gwint od atrapy magazynka rurowego się nie złamie - nie powinno być większych problemów. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Jeśli gwint od atrapy magazynka rurowego się nie złamie - nie powinno być większych problemów. Dokładnie. Zdażają się jakieś zacinki czy podobne problemy. Jeśli ma się wiecej zdolności technicznych niż kwiatek doniczkowy to nie powinno być problemów z rozebraniem repliki, naprawieniem i złożeniem a czasem wystarczy prysnąć do wnętrza jakimś smarem. No chyba, że się zgubi jakiś element, wtedy zaczyna się wyższa szkoła jazdy. Ja przez pare godzin dorabiałem jeden element do mojego shota ale to moja wina, że go zgubiłem. Quote Link to post Share on other sites
Tymoszczuk Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 Dlaczego nie? Przecież chciałeś kupić jakiegoś tam shotgun za 150zł czy więcej, więc wyjdzie na to samo, a będziesz miał 2. Więc wybierzesz, który Ci się bardziej podoba i jak jeden Ci się zepsuje to zawsze masz drugi. Za 60zł cudów bym się nie spodziewał, więc nie będzie nic dziwnego jak coś nie połamie. Choćby nawet dlatego że ten shotgun jest dla kumpla ;) I bez sensu kupować 2 razy to samo. Co mu się spodoba to kupi. Wolę żeby tą kasę wykorzystał na np. okulary ochronne za 60 zł niż żeby kupował 2 shota. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts