kaczor6c Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ze wzoru o ładowaniu baterii wyszło mi 7 h . Jest to czas 1 ładowania ? Ładowanie 2 i nastepne ładuje sie też 7 h czy to zależy od wyładowania beterii ? A magazynek hi-cap za pierwszym razem tez nie ładowac do końca i później dokładac kulki tak jak w mid/low- capach ? I na poczatek wlać kropelke oleju do do dziury przez które podawane są kulki do repliki ? Co ile wlewać olej ? Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 tak, batke ładuj zawsze tak jak masz na wzorze . Ja hi capy zawsze ładowałem do pełna i nic się nie działo Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 HiCapa laduj do pelna odrazu, to nie mid nic mu nie bedzie - zasada dzaialania obu magazynkow jest inna. Co do smarowania midow to zalezy jak czesto ich uzywasz i jak intensywnie. Zawsze rozladowywuj midy na czas przechowywania miedzy strzelankami i nie przesadzaj z tym olejem, jesli magazynek podaje plynnie to jest ok. Kropelka od czasu do czasu, jesli kulki beda plywaly w oleju to tez nie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Magów się nie smaruje. Z resztą midów, lowów czy hi capów tak samo- nie smarować. A ładuje się normalnie, do pełna od kopa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts