NooBSaiboT Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Mam problem polegający na tym że podczas strzału dysza nie przysuwa się do końca komory hopup i strzela na jakieś 2m. Problem znika gdy pociągnę za spust szybko i tłok nie zrobi jeszcze całego cyklu i dysza przesunie się wtedy prawidłowo i po załadowaniu kulki ręcznie do komory Hu i złożeniu z powrotem karabin strzeli normalnie. Co jest przyczyną nie przesuwania się dyszy do końca? Wina popychacza? Źle złożone? Komora HU (tuleja gdzie wchodzi dysza) zabrudzona ? Jak ktoś wie to niech napisze jak może. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Napisz czy coś grzebałeś, co to za replika, od kiedy masz taki problem... więcej informacji. Jest polowa roku i zapas kryształowych kul do wróżenia nam się już wyczerpał miedzy innymi przez takie osoby jak ty. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Replika agm hk416 składany gearbox od nowa stockowe częśći. Problem od teraz właśnie gdy złożyłem... Wygląda tak jak by po prostu dysza nie pasowała do komory HU i nie wchodzi w komore do końca i nie ma w ogóle szczelności większośc powietrza ucieka na boki. Do tego jeszcze przed chwilą poszedł delikatny dym z kabli ale odłączyłem wszystko i podłączyłem po 15minutach i działa narazie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts