Guest extremateria Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Znów ja. Mam takie pytanie, że aż mi wstyd. Mam wyżej wymienioną ładowarkę i do tego 7.4v 15C 2200 mAh Li-Po. Ładowarka ma 3 diody, odpowiadające ogniwom. W sklepie usłyszałem, że naklejka jest zła i to nie jest to, co tam pisze. Jest 3 czerwona dioda stała, 2 zielona stała, 1 zielona z mrugającą pomarańczową. Pytanie jak w temacie. Jak to ładować? Czy to faktycznie na naklejce jest złe i tylko wprowadza takich jak ja w błąd? Zaczynając ładowanie, wszystko właściwie było takie samo, tylko wtedy dioda 2 była czerwona stała. Chcę się upewnić, żeby nić tutaj nie uszkodzić. Nigdy nie posiadałem żadnych baterii, ani ładowarek do nich. Dla mnie to zupełna nowość. Przepraszam, za taki temat. EDIT : Czerwona czcionka jest zastrzeżona tylko dla administracji forum! OFF Edited August 20, 2012 by OFF Link to post Share on other sites
OFF Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Dostałem info,że problem już rozwiązany. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts