Gilimi Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Cześć, mam pytanie co do magazynka siodłowego. Moja replika to GF416SF do którego wchodzą magazynki od M4. Ten box jest dedykowany wyżej wymienionej M-ce ale czy wejdzie do mojego HK? http://www.taiwangun.com/magazynki/elektryczne-magazynki-boxy/elektryczny-magazynek-bebnowy-do-m4-boyi.html Quote Link to post Share on other sites
Bleyst Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 powinien. ale osobiscie kupilem kiedys to ustrojstwo - i odradzam. lepiej chyba wydac troche wiecej kasy i sie nie wkurzac. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 powinien. ale osobiscie kupilem kiedys to ustrojstwo - i odradzam. lepiej chyba wydac troche wiecej kasy i sie nie wkurzac. Więcej "kasy" na co? Ps. używaj polskich znaków to nie boli. @Gilimi Tak wejdzie i powinien siedzieć w gnieździe w miarę pewnie ale na cuda nie licz Quote Link to post Share on other sites
Bleyst Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 np. na A&K. zdecydowanie lepsza jakosc. ps.: nie mam polskich znakow. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts