pieter453 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Witam :D Wraz z kumplem chcemy zacząć przygodę z ASG. Nie mamy praktycznie żadnego doświadczenia, tak więc chciałbym zapytać - co na pierwszy rzut jest niezbędne? Do dyspozycji na replikę będę miał ~500 zł (wiem, zaraz pewnie zostanę zjechany, to mało i nic dobrego w takiej cenie nie kupię, ale nie mam więcej pieniędzy, po prostu szukam czegoś w miarę taniego by powoli rozpocząć przygodę z ASG :D). Przy okazji, czy jest sens zaczynać ze snajperką? Prosiłbym więc o zrozumienie i polecenie mi czegoś dobrego w tym (niskim) przedziale cenowym :) z góry dzięki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Dobra ochrona oczu,replika i buty. G36 JG,CM028/CM031 lub Aug A2 bodajże za 450zł jest na zbrojowni. Nie ma sensu zaczynać ze "snajperką" za kilkaset złotych. Tuning Cię trochę wyniesie. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Cm.031,flecktarn,uvex i-vo,kulki Rockets 0.25.I wyjdziesz do 500 zł.Można i jeszcze taniej http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-short-003-agm.html Quote Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Ak Cymy czyli chyba 0,28,Ak-47 JG G36 od Cymy/JG rozne shotguny i oksy Uvexy Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Powiedz mi, czy te 500zł to tylko na replikę, czy na całe wyposażenie? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Powiedz mi, czy te 500zł to tylko na replikę, czy na całe wyposażenie? Do dyspozycji na replikę będę miał ~500 zł Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ... Kup najpierw giete (g36) od JG i jakieś dobre okularki i możesz śmigać, mundur i szpej potem dokupisz. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) @OFF Tak, wiem, ale skoro nie ma ŻADNEGO pojęcia, to może napisał, że 500zł, a tak naprawdę musi kupić jeszcze okulary/gogle, kulki itp. Edited August 21, 2012 by dade Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Uvex I-vo, Flecktarn lub Pantera Leśna wz.93 (da radę nawet za 70zł w nieuszkodzony zestaw kupić), buty (nawet jakieś trekingowe, jeżeli masz (przy okazji mam do sprzedania polskie Desanty, nówki :) )), CM 0.28 lub G36 od JG, kulki dowolne poza Gunfire (ścierwa lubią się blokować gdzie się da a jak wystrzeli to i tak leci dowolnie byle nie prosto i daleko) lub zaoszczędź te 35zł i pożyczaj. To chyba tyle na początek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts