kasper20 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Witam mam kilka pytań odnośnie tej repliki. 1 Czy istnieje możliwość zamocowania kolby bez zmiany body? 2 Istnieje do tego jakaś szyna montażowa, czy trzeba wymieniać chwyt lub body? (nie interesuje mnie szyna nad dekiel) 3 Jak to w stocu strzela i jak z jakością i wytrzymałością? Zasadniczo czy ktoś posiada tą replikę i jak wrażenia ? Quote Link to post Share on other sites
kasper20 Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 Jak coś wklejam link: http://gunfire.pl/product-pol-1152189393-JG0510MG.html Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 1 Czy istnieje możliwość zamocowania kolby bez zmiany body?2 Istnieje do tego jakaś szyna montażowa, czy trzeba wymieniać chwyt lub body? (nie interesuje mnie szyna nad dekiel) 3 Jak to w stocu strzela i jak z jakością i wytrzymałością? 1. Składaną od ak47S pewnie da radę. 2. Istnieje. Trzeba poszukać. 3. Strzela ok (tylko wymień gumkę HU i używaj kulek min 0.25g z racji krótkiej lufy), wytrzymałość też w porządku. Quote Link to post Share on other sites
kasper20 Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 Niestety pytam się bo dostałem fajną propozycję kupna używki. Potrzebuje repliki do CQB, a o używaną emkę z fps'ami 330 ciężko. Tych AK jest kilka i w dobrej cenie i stąd moje pytania. Co do giety albo mp5, niestety obie te repliki co prawda mp5 cymy miałem max przez 1 dzień po czym leciały na handel. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 A co za problem kupić emkę i wymienić sprężynę na słabszą? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts