Alexanderexis Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Postanowiłem kupić RK-05 Boyi, lecz nigdzie nie można tego kupić. :( Za to mam możliwość kupna RK-03. Czy można w RK-03 zamontować kolbę i okładziny z RK-05? Czy ma ktoś jakiekolwiek namiary na RK-05, lub kolbę z niej? Całe google przeszukałem i nie ma śladu po tej replice. Na zbrojowni jest niedostępne i nie wiadomo kiedy dostawa... Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Tak samo jak nie ma nigdzie RK-08 na którego ja poluję:) , chyba jesteśmy skazanie na czekanie na dostawę do taiwana/gunfire :( Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Rany to jest jakaś masakra, wysłałem wiadomości do wszystkich sklepów, w googlu już pare godzin siedzę i nie ma. Co to w ogóle jest? Teraz próbuje zrobić RK-05 Z RK-03, ale oczywiście kolby też nie ma. W ogóle pustki w tych sklepach są. Zaczyna mnie to powoli wszystko wkurzać, chyba muszę odpocząć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts