rocker21 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Witam! Niedawno z kumplem kupiliśmy razem od Krakmanów CM.037. Po 1 dniu zauważyłem w mojej becie strasznie luźne skrzydełko zmiany trybu ognia, mamy bety od 2 tygodni i u kolegi takie coś nie występuje. Ma ktoś sposób, żeby to tak nie latało? Nie chce mi w czasie każdej strzelanki dokręcać śruby... Edited August 26, 2012 by rocker21 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Dokręć tak mocno, aż selektor będzie ciężko chodził, ewentualnie jakiś preparat trzeba będzie nałożyć, żeby śruba się nie rozkręcała. Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 Dokręć tak mocno, aż selektor będzie ciężko chodził, ewentualnie jakiś preparat trzeba będzie nałożyć, żeby śruba się nie rozkręcała. Dokręcam za każdym razem i ni cholery, i tak sie odkręca i jest luźne...a jaki preparat masz na myśli? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Chyba jakiś klej do gwintów powinien pomóc aczkolwiek pewny nie jestem. Edited August 26, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts