Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć.

Chciałbym lekko zmodyfikować mojego GFC m4a1 (gfg03). Pytanie pierwsze, gdzie dostanę "od ręki" dosyć tanią kolbę stałą od m16? (przeszukałem już trochę popularniejszych sklepów i albo widzę kosmicznie zaporową cenę typu 350 zł, albo po prostu nie ma). Pytanie drugie, czy będzie dużym problemem przełożenie kabli i mosfetu, tak aby można było batkę trzymać w kolbie? Co musiałbym zrobić, by ten model w taki sposób zmodyfikować?

Nie widzę opcji edytowania, dlatego piszę pod postem.

Czy np kolba z takiej "taniej plastikówki" będzie pasowała? http://allegro.pl/karabin-szturmowy-m16-a1-a1-i2575217615.html

Czy różni się ten plastik wiele od takich standardowych kolb montowanych w innych replikach 2 klasy (np boi, cyma?).

Co to znaczy, że jest to magazynek wysypowy?

Jakieś propozycje, gdzie dostanę samą kolbę od m16, tak w kwocie zamykającej się w 100 zł?

Widziałem tą kolbę i prawdę mówiąc kupiłbym, gdyby nie fakt, że jest szpetnie pomalowana, a pozbycie się lakieru to papierem ściernym pewnie i będzie wyglądało jeszcze bardziej kiczowato. Chciałbym taką normalną kolbę od m16 jak jest stockowo montowana w setkach emek, by tam nosić batkę.