Olymp Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Witam. Tak jak w temacie, mam problem z dostaniem się do GearBox'a w M15A4 Sportline Classic Army, jedyną rzeczą która mi zawadza jest kolba teleskopowa. znalazłem już kilka rzeczy na temat jak ją zdjąć, ale nie ma ona ani zaślepki którą mozna by wyważyć ani niczego podobnego. Jeżeli ktoś by mógł mi to wytłumaczyć jak to zdjąć, bym był bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ciągniesz w dół za cały element którym regulujesz ustawienie kolby i ściągasz kolbe z prowadnicy Link to post Share on other sites
Olymp Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Ok to zrobiłem, jak teraz tą zaślepke odczepić ? czy trzeba odkręcić imbusowym ? Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 nie ta śrubka jest od picu... może chcesz jeszcze instrukcje jak tyłek podetrzeć ???? -odkręć imbusa -wyjmij zaślepkę -odkręć śrubę w środku -zsuń prowadnice kolby Link to post Share on other sites
Olymp Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Wystarczy tyle chciałem wiedzieć, poprostu miałem mylne info i tyle : ) Żartowniś :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts