Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaki zestaw kupić Broń/dodatki do 1100zł

Recommended Posts

Witam Maniaków Airsoftu !,zastanawiam się nad dobraniem dość dobrego zestawu,chodzi mi o karabin z rodziny M'kowatych,czytałem na forach że podstawą jest zakupienie lufy systemy,doradźcie mi czy dobrym rozwiązaniem jest zakupienie eotecha 552 i jakiś laser ale nie wiem czy opłaca się PQE.zakładam z kumplami airsoftową grupkę a no i dużą rolę gra,że będziemy rozgrywać strzelanki na otwartym terenie,pola,lasy.

mundur posiadam woodland,google uvex'a,kamizelke taktyczną i hełm mich :icon_smile:

To do repliki możesz dokupić gumkę hop-up, lufę precyzyjną guarder/systema(z lepszych prometheus, km head) do tego lepsza bateria(lipo), ładowarka mikroprocesorowa, jakieś kulki i magazynki(żebyś z pustą kamizelką nie chodził).

Tak eotech to dobry kolimator, najlepiej weź od tomekpl z komisu na wmasg.

Jeżeli nie zamierzasz kupować promyka,lub km-heada,to wymiana lufy nie ma sensu.Stockowa jest na poziomie systemy/guardera,Z magazynków polecam pmagi magpula.Tanie,dobre i bardzo dobrze leżą w gnieździe.

Ładowarka standardowo imax i jakiś lipol.Te kulki sobie daruj,i kup jakieś porządne,czyli King Arms,G&G,Madbull.

Edited by nicknitro

Jeżeli ma być emka to bierz Kwa.Jeżeli potrafisz rozebrać gearbox i masz zapas gotówki na ewentualny serwis,to szukaj używki.Na twoim miejscu brałbym raczej nówkę.Jeżeli może być inna replika niż m4 to obcykaj sobie g36c aresa.

Edited by nicknitro

O rany, znowu ten stereotyp. Nie, pmki airsoftowe możesz nawet jako snajperki używać i takie są fakty. Pod względem ergonomii będą raczej lepsze do mniejszych dystansów ale osiągami nie ma różnicy.

Jak kupisz KWA to wtedy kup jakiś kolimator (i broń boże z pytaniem, który lepszy - EOTech czy Aimpoint...) i gumkę Hop-Up Systemy lub Guardera (osobiście polecam Systemę). Jak będziesz miał szczęście to zmieścisz się w 1100zł.