McFly Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Witam, znalazłem w Łodzi sklep który sprzedaje LIPO. Ceny nie są wysokie, oraz jest duży wybór pakietów. Czy ktoś słyszał o tej firmie lipo? Jakieś opinie ? Warto czy nie warto ? Link do sklepu: http://allegro.pl/li..._view=Pokaż > Pozdrawiam. :icon_smile: Edited August 30, 2012 by McFly Quote Link to post Share on other sites
Leonidas39 Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Kogoś już widziałem z tą baterią i nie nażekał. Na potrzeby asg i tak nie odczujesz ponoć dużej różnicy między markowymi lipo. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 Chodziło mi bardziej o wytrzymałość, czy nie będzie tak ze naładuje raz i wybuchnie, czy coś podobnego. :P Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Może to zabrzmi mało przekonująco, ale skoro sprzedaje je Airsoft Revolution, to raczej powinny być ok. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 No okey. :) Wiec kupię ja, następnie napiszę jak się sprawuje. :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Jeśli to te, które polecał airsoftrevolution, to śmiało możesz brać. Ogólnie polecam ten sklep, przemiła i bardzo pomocna obsługa, nie wciskają Ci tego, co mają w sklepie, jeśli nie będzie spełniało twoich oczekiwań (jak to robią niektóre sklepy :icon_evil: ), tylko szczerze mówią, że tego nie mają i lepsze by było to i to. Quote Link to post Share on other sites
Leonidas39 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 No okey. :icon_smile: Wiec kupię ja, następnie napiszę jak się sprawuje. :icon_smile: Trzymamy Cie za słowo, daj znać. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Dam znać. :) Mysle ze juz w przyszłym tygodniu. :) Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 Odgrzewam kotleta, ale dopiero teraz miałem okazję porządnie sprawdzic pakiet. :) Jak najbardziej polecam pakiety tej firmy, ja mam 11.1v 1300mAh. Cała strzlanka, tylko auto, na springu 130 i ROF nawet się nie zmniejszył ( a powiem ze jest duuży). Pakiet nie jest napuchnięty - czyli wszystko gra. Ładowałem to (niestety) na zwykłej ładowarce do lipo a nie na B6 wiec nie mogę powiedzieć ile wchodzi dokładnie do niego. Wiec jeśli ktoś szuka taniego pakietu polecam jak najbardziej firmę DESIRE. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts