Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4/M16 do 1500zł

Recommended Posts

Witam.

Na wstępie chcę zaznaczyć, że jestem zielony w ASG ale chcę się zabrać za tę zabawę i bardzo proszę o rady.

Chcę przeznaczyć na samą replikę (najlepiej z tuningiem do ok 450+ fps) do 1500 PLN.

Ma to być coś z rodziny m4/m16 np. te mi się wizualnie bardzo podobają: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=2542&name=G&P_-_M4_RAS_Commando_-_US_Navy_Seal

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=6733&name=ASG_/_KWA_-_LMT_Defender4_S.I.R.

Zależy mi na wierności wykonania (jak najlepszej jakości materiał, spasowanie części oznaczenia na replice itp.).

Używana ma być głównie do strzelanek w lesie.

I teraz prośba – czy ktoś doświadczony mógłby mi podpowiedzieć co mam wybrać aby replika była jak najlepiej wykonana i aby tuning nie był zbyt kosztowny.

Pozdrawiam.

Bierz Mke od GP to sa najladniej wykonane emki i na wnetrze nie ma co narzekac. Ja za swoja zaplacilem na wgc 1050zl i uzywana czesto od stycznia nie ma zadnej awarii. Do tego dobra batka,ładowarka lufa prec i gumka hop up to jakies 400zl i masz bardzo

Dobrzy sprzet ze stabilnymk 380 fpsami. Na poczatek wystarczy. Tylko o magu pomysl bo te co daja w zestawach nie nadaja sie do uzytku.

Nie ma czegoś w stylu.

G&P to zupełnie co innego niż KWA.

Ta replika ma wyglądać.M16 to istne cudo - mówię to z pełną odpowiedzialnością.Strzela pięknie.Skupienie na 60m (przy 570 FPS) jest istnie nieziemskie.Co prawda mało co tam zostało ze stocka,ale zawsze coś.Stock wytrzyma 450 FPS.Co prawda KWA co do wnętrzności to niebo,a ziemia,ale jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to bez porównania M16 od G&P.

@edit

Co do podanych przez Ciebie modeli,to jest tak samo jak z innymi.Różnią się jedynie wyglądem.Wnętrze i jakość wykonania jest na tym samym poziomie.

Edited by krissolek