przondzio Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witam! Zastanawiam się nad kupnem colta firmy WE , w komentarzach na gunfire ludzie dobrze go oceniali ale dla pewności wolę się spytać jeszcze tu czy warto go kupić jeśli nie to czy moglibyście doradzić mi jakiej firmy powinienem zakupić colta. Quote Link to post Share on other sites
Dawid501 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Tez kupiłem kiedyś colta i miałem problem z magazynkiem ale wysłałem go do gunfire i go bezproblemowo wymienili Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 No na pewno nie WE... Komentarze w żadnycm sklepie nie są wiarygodne bo są moderowane. Wszędzie. Repliki WE to jedne z gorszych gaziaków i jeśli szukasz czegoś w taj klasie cenowej to celuj raczej w ARMY, Belle itp. No, najlepiej to TM ale zgaduję, że to nie ta półka cenowa Cię interesuje? Quote Link to post Share on other sites
Dawid501 Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Za replike z TM trzeba troche dać a za tyle samo mozesz mieć juz jakiś karabinek. Ale też ci odradzam firme WE Edited September 3, 2012 by Dawid501 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Ale autor tematu nie pyta o karabinek tylko o colta. Quote Link to post Share on other sites
Rengar Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Brat miał hi cape WE to praktycznie do samo co colt. Miał z nim same problemy, co strzelanke musiał go super pucować a i tak się ciągle zacinał. Nawet to naprawach u specjalisty po kilku dniach znów odmawiał posłuszeństwa także odradzam tą markę. Z tanich a solidnych to KWA nam glocka, brat teraz też i jest super. Ja swojego to z rok nie czyściłem a często lądował w piachu i błocie i strzela super bez komplikacji, nie wiem tylko czy KWA ma w swojej ofercie colty. Quote Link to post Share on other sites
przondzio Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 dzięki za informacje. Szukałem ale nie znalazłem żadnego odpowiadającego mi colta z firm które podaliście, Jednak znalazłem colta z scomo gear. http://www.redberet.pl/p/52/1152190522/socom-gear-1911-meu-pistol-black-pistolety-green-gas-repliki-gazowe-repliki-asg.html co o nim sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 To jest dokładnie to co WE, klepane w tej samej kitajskiej fabryce. Różni się farbą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts