antar Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Witam. Ostatnio kupiłem G36K z zbrojowni po tuningu. Moje pytanie jest takie: Jak gumkę byście mi doradzili do tej repliki. Pytam się dlatego bo kiedyś kolega źle mi powiedział i miałem w plecy 50zł i dlatego wole się spytać doświadczonych graczy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Tak serio to wymieniłbym to na G36 Cymy na Twoim miejscu,no ale ok. Jeśli Ci się podoba to dobra :P Gumkę weź G&G zieloną/przeźroczystą Guardera/czarną Systemę Energy (tylko tutaj musisz sobie dystanser dokupić/dorobić). Quote Link to post Share on other sites
antar Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 Dzięki wielkie za odp. Wezmę zielona G&G, bo w pierwszej replice dobrze działała. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 (...) Ostatnio kupiłem G36K z zbrojowni po tuningu.(...) Dobry wybór. Mam od dwóch lat G36, funkcjonuje bez zarzutu, od początku niczego nie wymieniałem, nawet gumki. :maniak_OK: Tak serio to wymieniłbym to na G36 Cymy na Twoim miejscu,no ale ok. (...) Z uwagi na producenta, masz rację, ale Cyma oferuje (jak na razie) tylko wersję C, czyli "obrzezaną", a to nie ma wyglądu. :maniak_jezyk2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts