Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Witam wołanie o pomoc.

Recommended Posts

Witam

Tak wiec od jutra w mojej szkole będzie istniała team ASG(jest to brane jako zainteresowania pozalekcyjne) i związku z tym mam kilka pytań:

1.Czy są jakieś formalnie tzw czysto prawnie zawody/liga ASG w Polsce ?

2.Czy jest liga UE lub Światowa ??

3.Czy jest polski związek ASG ?

*Jeśli nie ma,(jak mi wiadomo wolałem się zapytać) Czy ktoś idzie/planuję utworzyć Polski związek ASG jeśli tak to proszę o kontakt.Temu się pytam bo panowie i panie mam w Polsce i na świecie pełno drużyn,sklepów itd. a my siedzimy w miejscu,wolimy sobie rozmawiać i pytać się nawzajem o to samo.Że piłkarze czy siatkarze czy inni mają ligi to ja też bym chciał mieć,też na tym zarabiać (może i nie) jak oni za wygrany mecz itd.Zarazem kiedy my się zbierzemy i zrobimy pozew/strajki co się da/żeby zmienić nasze prawo bo policja czy SM się doczepiają do nas,wlepiają nam mandaty lub co gorzej konfiskują broń..

4.Gdzie mogę/ czy ktoś zna stronę/ znaleźć wszystkie prawa ASG i dotyczące zawodów. ?

a)Pawa do organizacji masowych (nie wysyłac mnie na google bo już przeszukałem )

5.Czy ktoś zna dobrą stronę/sklep gdzie można zakupić całe umundurowanie z bronią i resztą akcesorij ? dla kilkunastu osób .(kupno masowe)

6.Gdzie szukać sponsorów !?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...