Karol93 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) Witam. Mam pytanie odnosnie repliki ASiAAEG http://gunfire.pl/pr...dem-MOSFET.html Macal to ktos? Widzial to ktos? Jak z bebechami i wygladem zew? Po zdjeciach to nawet ciekawie wyglada, nawet jakis mosfet ma ;> Jak to wyglada w porownaniu z EA LST? Edited September 17, 2012 by Karol93 Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Również podłączam się do prośby o opinie na temat replik tej firmy . Mnie głównie interesuje opinia na temat sr15 : http://blacksword.pl/product-pol-865-Asia-Electric-Guns-SR-15-KAC-.html http://militarialodz.sstore.pl/karabin-sr15-e3-iws-p-691.html Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Nie wiem czego ale na blackswordzie jest napisane ze producentem jest BOYI. To jakis remake jak GFC/PJ? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Te repliki są dość przyzwoite,znajomy miał i sobie chwalił. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Bardzo ładne wykonanie. Posiadam sr16, i wczoraj na strzelance gość był święcie przekonany że to King Arms :) Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 A jak z kultura pracy i osiagami, skoro juz wiemy ze wykonanie zew na wysokim poziomie? Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Tego nie jestem w stanie sprawdzić, bo kupiłem wydmuszkę i włożyłem tam gb od cm.041j. Za to w stocku była niezła gumka hop-up i bardzo dobra komora, która zapewnia praktycznie zero przecieku powietrza. Lufa też nie najgorsza, ale precka to to nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Wlasnie bardziej chodzi mi o GB i silnik(kultura pracy ogolnie), bo wiadomo ze wymiana precki i gumki a nawet komory na jakiegos KA to juz standard ;) Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Jeśli mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcia to będę bardzo wdzięczny bo dla mnie liczy się przede wszystkim wykonanie . Czy replika ma jakieś niestandardowe części ? Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Dobry numer jest z tym Stag Armsem :D Z jednej strony oznaczenia Staga a na odwrocie VLTOR :) Dramat ! Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Dobry numer jest z tym Stag Armsem :icon_biggrin: Z jednej strony oznaczenia Staga a na odwrocie VLTOR :icon_smile: Dramat ! A no wlasnie cos mi tu nie pasowalo haha. Gdzies wyczytalem ze to JG, tylko zmienilo siedzibe do hong kongu(?) i nazwe przy okazji. Byc moze to bullshit no ale nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Fakt emka nie wygląda za ciekawie lecz to sr15 lub sr16 na zdjęciach wyglądają zdecydowanie lepiej . Pytanie jak jest z tą jakością wykonania bo ze zdjęć nie można się tego dowiedzieć . Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Nic z niestandardowych części nie zauważyłem. Zewnętrznie jest wg mnie bardzo ładnie wykonana, bez porównania do jakichś AGM-ów czy boyiów. Jak mówiłem wcześniej gość nie wiedział że to AsiaAEG póki mu nie powiedziałem :D. Mogę podesłać fotki, dla chętnych. Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Jak mozesz to mi podeslij. A nic nie wiadomo jak to sie ma wewnatrz? Wiadomo nie ma co sie spodziewac cudow po takiej cenie ale nie chcialbym kupic cos ala bojacz. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Najlepiej wrzuć fotki bezpośrednio do tego tematu wtedy wszyscy będziemy zadowoleni :) . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts