zielen Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) Witam. Będę zabierać się za budowę Beryla i poszukuję repliki, czytałem, czytałem i czytałem, no może jeszcze czytałem :icon_biggrin: Kupuję RK-06, tylko z tego czytania wyczytałem, że niektóre korpusy są z ZnAl, wynika to z rzutu skośnookiego na taśmę lub wersji (tak zrozumiałem). Teraz pytanie, które wersje są z ZnAl a które ze stali? Czy replika w linku poniżej jest tą wybranką stalowego ciała? http://zbrojownia.li...products_id=852 Pozdrawiam. Edited September 17, 2012 by zielen Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Napisz do nich maila. Jeżeli dobrze pamiętam, to ze stali powinno być wszystko poza lufą. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Napisz do nich maila. Jeżeli dobrze pamiętam, to ze stali powinno być wszystko poza lufą. Tak zrobiłem, piszę też tutaj, sprzeżonego Pan Bóg strzeże, a i inni którzy będą mieli z tą kwestją problemy nie będą zaśmiecać forum i pisać 12325457657654542341 tematów z tym samym pytaniem ;) Wiem, że wersja RK-06S jest "full steel" ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts