Miętus9 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Siemka, mam dylemat która replikę wybrać a mianowicie chodzi o F2000 G&G i Tavora od Aresa. Naczytalem sie ze F2000 sie spoko trzyma itp, ale odrazaja mnie dziury na sroby w body i to że wygląda trochę plasticzanie, a do Tavora mnie trochę bardziej ciągnie więc co będzie lepsze? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Macałem rybsko od G&G, mam tavora od aresa. Wizualnie wolę tavora, poza tym dla mnie jest wygodniejszy. Jeśli chodzi o bebechy to i jedno i drugie ma plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to mawiał poeta. Tavor jest zrobiony na niestandardowych częściach, posiada pseudopreckę i dość dobre osiągi jak na stocka, ale przy tuningu mocowym trzeba będzie wymienić pare części, w tym głowice, dyszę i tłok.Zębatki powinny być wystarczające chyba że chcesz zrobić z tego snajpę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts