Winiacz Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 DE od TM od samego BB nie powinien pękać. Jedyna z czym się spotkałem to uszkodzony bezpiecznik. TM robi rzeczy na lata. Tylko ten bezpiecznik... Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 @Dexter coś czuję że niedługo cię wykorzystam :P. Wybór padł na glocka17 i powyższy zamek to niego a jak koleś się nie odezwie to kupuje DEagla. Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 W DE zdarza się że pęknie wewnętrzna stalowa ramka zamka ale jak ktoś kumaty to zespawa (tak, da się) to można o problemie już praktycznie na zawsze zapomnieć :P Dexter, ty może nie, ale ja widziałem ze 4 takie uszkodzenia :) Co do zasięgu na 40m, to jak najbardziej, jeśli ustawisz lekko za mocny hop up to nawet do 50m, z akceptowalna jak na klamke celnością :) Quote Link to post Share on other sites
asas Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Co jak co.. Desert jest piękny. Mój ma już z.. 4 czy 5 lat, często używany przez ten czas. Dalej strzela bez żadnych problemów. To chyba już o czymś świadczy :-) Glock jest mały, wygodny, w miarę celny na małych dystansach.. Ale Desert Eagle to Desert Eagle i nic nie odda klimatu biegania z wielką klamką i trafiania przeciwników z dystansu 30-40m. Jeśli nie pojawia Ci się uśmiech na twarzy gdy czytasz o tej wizji, kup Glock'a. Edited September 18, 2012 by asas Quote Link to post Share on other sites
asfdghkjl Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 @Lesio Niedawno się dowiedziałem jak to wygląda z tym "metalem". Mój błąd... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts