Crassus Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Tak, to te same repliki, różnią się tylko ceną. Link to post Share on other sites
delin0m Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Też takie rzeczy widziałem i nie nazwałbym tego mundurem, a szmatą, która nadaje się jedynie do wyrzucenia, ewentualnie mycia podłogi. Pełno mundurów na allegro ma zdjęcie podglądowe. Wygląda fajnie, a przychodzi coś zupełnie innego. Kupiłem swego czasu komplet Wustentarnu oraz Flecktarnu i były w stanie idealnym. Mnóstwo moich znajomych też otrzymywało swoje egzemplarze w stanie co najmniej bardzo dobrym. Po śmiesznych pieniądzach. Link to post Share on other sites
Powała Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Karabin i okulary/google to starczy na początek więcej nie kupuj. Wszystko z czasem. Od siebie na początek polecę jeszcze zakup paczki kulek... 100% racji, co najwyżej dodałbym buty usztywniające staw skokowy i хватит, więc po co ta kłótnia o mundury? Link to post Share on other sites
wiktorszk Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 35zł? :icon_biggrin: Ostatnio widziałem po 3zł bluzę i 5zł spodnie na allegro, doliczając przesyłkę - wychodzi powiedzmy 15-18zł. :icon_biggrin: Spodni za 5 zł to ja nie widziałem : p Mój pierwszy kamuflaż to był flecktarn i na jesień dalej go używam bo chyba jeśli chodzi o tę porę roku to raczej nie ma konkuręcji . :) Link to post Share on other sites
OFF Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Spodni za 5 zł to ja nie widziałem : p Mój pierwszy kamuflaż to był flecktarn i na jesień dalej go używam bo chyba jeśli chodzi o tę porę roku to raczej nie ma konkuręcji . :icon_smile: Popatrz sobie kiedy został tutaj napisany ostatni post... Link to post Share on other sites
Recommended Posts