maria1969 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witam przymieżam sie do zakupu repliki lecz nie mogę sie zdecydować jaką. W gre wchodzą M16 (bez szyn), ak-47, mp6 oraz famas, prosze o podanie mi linku do karabinu bądz nazwy i firmy modelu. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Cena? prosze o podanie mi linku do karabinu bądz nazwy i firmy modelu. A może frytki do tego? Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Myślisz, że dlaczego nikt nie odpowiedział? Ja rozumiem, że dział szybkie pytanie jest do zadawania pytań... ale lenistwo jakie tu się przejawia woła o pomstę do nieba. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 (edited) A może chociaż podasz ile kasy możesz wydać na tą replikę, ale podzielam zdanie virusotrona, może jeszcze poprosisz na forum abyśmy kupili ją za Ciebie bo sam tego nie potrafisz? Edited September 22, 2012 by Milski Quote Link to post Share on other sites
maria1969 Posted September 22, 2012 Author Report Share Posted September 22, 2012 Fudnusze do 1250 zł, pytam ponieważ jestem zielona, i nie chce wydać na badziewie. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Gunfire Azteko Specshop ASGSHOP ZBROJOWNIA TaiwanGun Capri ASG Na tych stronach szukaj. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Mogę polecić a nawet zalecić tą lekturę http://forum.wmasg.pl/topic/55683-poradnik-maniaka-v1/ i jeszcze http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-v2/ Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Prosił bym o podpięcie tych tematów....ale zaraz... one już są przecież przyklejone.... Ja bym do działu dodał zasade...Jezeli odpowiedz na pytanie znajduje się w tematach przyklejonych to temat z automatu leci do kosza.... Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Ej, odpuście trochę. Wszak dama pyta :D. Najlepszą propozycję dał Milski. Quote Link to post Share on other sites
Malvin Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 (edited) @ Virus - Ty morderco !! Chcesz zabić ten dział !! Nie po to ja z Hasana 6-paka zdarł żeby teraz nie móc oglądać, podziwiać i spożywać. Tak się nie godzi. Normalnie będę strzelać do Ciebie bez ostrzeżenia. @maria1969 - jeżeli chodzi o M16 to i tak 90% poleci Ci KWA, więc oszczędzę poszukiwań i podam linka: http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=4240. W tej chwili to jedna z lepszych replik w tym przedziale cenowym. A jak zechce Ci się tuningować to koszty są niewielkie. Edited September 22, 2012 by Malvin Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 @ Virus - Ty morderco !! Chcesz zabić ten dział !! Nie po to ja z Hasana 6-paka zdarł żeby teraz nie móc oglądać, podziwiać i spożywać. Tak się nie godzi. Normalnie będę strzelać do Ciebie bez ostrzeżenia. Looknij na 3 stronę na temat o nazwie na taiwanie i o przypalonych garach... ;) Będzie trzeba po kolejny browarek lecieć :) Niezłe perełki sie trafiają :) Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Również polecam szesnastkę od KWA. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Fudnusze do 1250 zł, pytam ponieważ jestem zielona, i nie chce wydać na badziewie. Czy to budżet na całe oporządzenie, czy wyłącznie na replikę? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 W poprzednim temacie pisała,że ma 1200 na jedną replikę a chciała 2 więc na oporządzenie jej troszkę zostanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts