sas Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Witam! Gdy zakładam jakiś wątek ludzie piszą OT o mojej stronce. Dlatego tutaj możecie się o niej wypowiedzieć napisać co mam dodać itd. Link to post Share on other sites
dzikki Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Primo na stronie ma znaleźć się to co chcesz. Dwa - po co temat tutaj skoro jest dział "Airsoft w sieci" Trzy jak cytujesz lub ściągasz jakiś tekst to podaj autora/autorów. Jedynym tekstem na twojej stronie jest ściągnięte na żywca prawo ASG, które skopiowałeś z błędnym kodowaniem. Wystarczy link do niego na stronie www.wmasg.pl. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Dzikki, nie zebym cie podpuszczal, ale ja bym temat wywalil :twisted: Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Strona od strony technicznej na poziomie 5 latka, ktory wlasnie dorwal front page express. Link to post Share on other sites
DariuszM Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 I tak merytorycznie...co twoja strona wnosi nowego w jakimś temacie...? :) O ASG i jego prawach wszystko jest na WMASG, o systemie ALICE choćby na stronie Szaszłyka, o swoim sprzęcie możesz napisać post na forum - czy mając te strony ktoś wejdzie na twoją...? Stracisz tylko czas... Lepiej wykorzystać go na przeczytanie paru dobrych książek i ew. potem zrób strone o czymś, czego jeszcze tak dobrze opracowanego po polsku nie ma...:) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Witam!Gdy zakładam jakiś wątek ludzie piszą OT o mojej stronce. Dlatego tutaj możecie się o niej wypowiedzieć napisać co mam dodać itd. co dodać?? golizne bezapelacyjnie golizne Link to post Share on other sites
sas Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Dzieki za"rady". To moja pierwsza strona w html, poprostu chce się troche pobawić tym językiem :wink: . Nie robie na front page bo to shit tylko na pajączku 5 pro. Na razie rzezywiście i nie wnosi bo tam nic nie ma. Ale jak już pisałem w najbliższym czasie nastapią zmiany. PS: Ten wątek bede musial ł wywalić. Link to post Share on other sites
dzikki Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Jeśli chcesz się pobawić HTML-em to wejdź na portal związany z tworzeniem witryn internetowych. Jak już cię tam zjadą za kaszankę to możesz wpaść tu na drugą porcje. Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 A mnie tylko zastanawia w jaki sposob bedziesz ten watek wywalal. Najpierw sie naucz robic strony potem jakas zrob i DOPIERO WTEDY sie pytaj tytaj co i jak si epodoba. Link to post Share on other sites
Recommended Posts