Ripx97pl Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 1)Jaką komorę, nie mam zamiaru wymieniać komory HU, jeżeli o to ci chodzi. 2)Chyba po prostu kupię krótką lufę i długi w cholere tłumik. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Jeśli zmieniałbyś korpus na KA, musiał byś też zmienić komorę na jednoczęściową. Z tłumików które na prawdę działają polecam serię PRO z Azteko. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 6, 2012 Author Report Share Posted October 6, 2012 Niedałoby się czegoś podpiłować? Poza tym, podałem KA jako przykład, w końcu nie tylko oni mają BC. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ma jeszcze WE i Evolution Airsoft, ale ich korpusu oddzielnie nie kupisz :icon_biggrin: Nie ma sensu kombinować, komora KA jest jedną z najlepszych komór do Emek. Musiał byś jednak pozbyć się tej prowadnicy na dyszy, spiłować ją albo wymienić dyszę. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Nie ma bata, nie mam zamiaru wymieniać ani komory ani dyszy. Tzn. że nic nie podejdzie? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Inaczej się nie da, a co w tej komorze i dyszy jest takiego, że nie chcesz ich wymieniać? Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 To, że są dobre, i chyba nikt ich w KWA nie wymienia. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Jeśli nie wymienia body to nie musi. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 No, średnio chcę mi się wierzyć, że żadne body nie przypasuje. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Z pasujących oby bez wymiany komory to zostaje stare CA i stare TM (plastik). O innych nie warto wspominać (plastikowe A&K, tanie plastikowe boyi). Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 A G&P? VFC? Po jakimś podpiłowaniu? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Niestety nie, ich korpusy są rozsuwane (po wybiciu przedniego pinu rozsuwa się do przodu, w nich jest używana właśnie 1częściowa komora) a KWA ma body łamane (po wybiciu tylnego pinu "łamie się" a'la prawdziwa Emka). Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 No to ICS? Też jest łamane. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 ICS ma dzielony gearbox, body jest jeszcze inne. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Dobra, kapituluję. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Czy ta kolba przypasuje: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_208&products_id=3050&name=G&P_-_Kolba_Sniper_Knight's_type_-_M4,_M16_-_Czarna ??? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Tak, pasuje. Nie wiem specjalnie w czym jest lepsza od zwykłej (można zrobić sobie podkładki) ale jak masz za dużo pieniędzy to kupuj ;) Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Chcę wymienić bo ludzie strasznie narzekają na body KWA, że słabe i brzydkie. I chciałbym mieć BC - ot tak, bo chcę :icon_wink:. Poza tym i tak prędzej czy później mi się połamie czy coś :icon_wink:, więc jak mi się posypie, to bedę wiedział co mogę kupić. ??? Ja nie wiem na co mozna narzekać w body KWA, moze trochę farba zchozi z selektora... i tyle body ładne dopasowane. Jeśli replika nie ma trafiś na ołtarzyk w pokoju tylko służyć do zabawy to nie widzę problemu. A połamać body nie jest wcale tak łatwo. No a nie lepiej kupić " ładniejszą " replikę w wsadzic tam gearbox KWA? albo wogule sobie KWA darować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts