Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Karabin wyborowy

Recommended Posts

No cóż, Twoja kasa, Twoja decyzja. Gdybyś się jednak na VSR skusił, miałbyś pewność, że to jedna z najlepszych replik karabinów snajperskich, w dodatku podrasowana najlepszymi częściami dostępnymi na rynku i złożona przez ręce fachowca. Jeśli chcesz kupić nową replikę to nie łudźmy się, osiągnięcie takiego samego poziomu będzie Cię kosztowało nie setki a tysiące złotych i wiele godzin upierdliwej pracy. Zastanów się nad tym dobrze ;)

:icon_eek2: (bluzg), nie ma to jak nie chcieć repliki na częściach (wybornych!!) kilkukrotnie przewyższających cenę bazy, bo "brzydka"...

Farbę możesz zmyć...

Nie chodzi mi o farbę a o wygląd. To tak jakbyś był rusofilem a nagle ktoś kazał Ci kupić M4. Wiem że ta TM to porządną rzecz, ale po prostu to nie mój styl.

VSR to jest replika M24... a ta na aukcji nie jest fabryczna, tylko ulepszona na maksa.

Sebolek, strzel sobie na najbliższej strzelance w łeb, potem zdecyduj, która forma egzekucji Ci bardziej pasuje. Chce pobawić się w snajpera to niech się bawi.

Nie czuję się zobligowany do wyjaśniania różnic.

Edited by SirHawk

wiesz co ci powiem... kup sobie krótką tanią elektryczną i polataj tak potem zdecydujesz czy wolisz "kwitnąć po pare minut/godzin" czy biegać i "zabijać" :D

Mam kilka elektrycznych i gazowych więc znam temat. Ktoś zna replikę która spełnia te wymagania? Najlepiej jakieś l96, tylko nie warrior wella. Edited by Dukov

Prawie każda "snajperke" musisz poddać tuningowi. Wybiesz sobie model,który Ci się podoba,bo i tak większość części bd szła do wymiany żeby karabin snajperski był faktycznie snajperski.

Lecz chodzi mi o to żeby ktoś kto zna się w temacie zapodał nazwe karabinu z najbardziej uniwersalnymi bebechami żebym nie miał problemu z sprowadzaniem części z HK

Karabin wyborowy - przykładowo M14 lub specjalnie przerobione partie M16.

Karabin snajperski - M24.

Także, Powało, przestań traktować ludzi z góry, bo się tylko ośmieszasz. Nie mówiąc o zjawisku, znanym jako wnerwianie.

Dexterkrak - M24, M700 - jeden pies. Dla mnie i to i to wygląda tak samo.

Karabin wyborowy - przykładowo M14 lub specjalnie przerobione partie M16.

Karabin snajperski - M24.

Także, Powało, przestań traktować ludzi z góry, bo się tylko ośmieszasz. Nie mówiąc o zjawisku, znanym jako wnerwianie.

Dexterkrak - M24, M700 - jeden pies. Dla mnie i to i to wygląda tak samo.

Jakbyś jeszcze proszę podał stwórce tego M24

Chcesz, mogę podać też nazwiska wszystkich prezydentów Stanów Zjednoczonych.

Nie jest to temat z zadaniem sprawdzania wiedzy historycznej. Offtop zrodził się przez moje doprecyzowujące pytanie odnośnie Twojego pytania, Dukov. A jak koniecznie chcesz znać nazwisko konstruktora, to poszukaj w internecie lub książkach. Może trochę samodzielności się nauczysz.