Dukov Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Jaka snajperka będzie najgodniejsza polecenia do 1300zl? Najbardziej chodzi mi o dostępność czesci, ewentualnie może być to większy koszt jeśli będzie to coś znacznie lepszego. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 To w końcu snajperka, czy karabin wyborowy? Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 http://wmasg.pl/pl/consignment/show/348861 I do spania :D Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 (edited) Obojetnie czy snajperka, byle by spełniało te wymagania. Ten VSR odpada, jak dla mnie brzydki. Edited September 29, 2012 by Dukov Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 :icon_eek2: (bluzg), nie ma to jak nie chcieć repliki na częściach (wybornych!!) kilkukrotnie przewyższających cenę bazy, bo "brzydka"... Farbę możesz zmyć... Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Chłopie, czego Ty chcesz? VSR to najlepsza baza pod snajperkę, kamuflaż zawsze można zmienić. Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Kup sobie L96 albo SWD i konwersję Mancraft :D Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 No cóż, Twoja kasa, Twoja decyzja. Gdybyś się jednak na VSR skusił, miałbyś pewność, że to jedna z najlepszych replik karabinów snajperskich, w dodatku podrasowana najlepszymi częściami dostępnymi na rynku i złożona przez ręce fachowca. Jeśli chcesz kupić nową replikę to nie łudźmy się, osiągnięcie takiego samego poziomu będzie Cię kosztowało nie setki a tysiące złotych i wiele godzin upierdliwej pracy. Zastanów się nad tym dobrze ;) Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 :icon_eek2: (bluzg), nie ma to jak nie chcieć repliki na częściach (wybornych!!) kilkukrotnie przewyższających cenę bazy, bo "brzydka"... Farbę możesz zmyć... Nie chodzi mi o farbę a o wygląd. To tak jakbyś był rusofilem a nagle ktoś kazał Ci kupić M4. Wiem że ta TM to porządną rzecz, ale po prostu to nie mój styl. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 No cóż, nigdzie nie napisałeś jakie klimaty Cię kręcą ;) Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Bo w sumie nie mam jeszcze zajawki na konkretny klimat i model ;) Kręci mnie SWD, M24 a zwłaszcza L96. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 wiesz co ci powiem... kup sobie krótką tanią elektryczną i polataj tak potem zdecydujesz czy wolisz "kwitnąć po pare minut/godzin" czy biegać i "zabijać" :D Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) To w końcu snajperka, czy karabin wyborowy? Wyjaśnij różnicę. Ja ją znam, ale Autor tematu zapewne nie. :icon_wink: Edited September 30, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) VSR to jest replika M24... a ta na aukcji nie jest fabryczna, tylko ulepszona na maksa. Sebolek, strzel sobie na najbliższej strzelance w łeb, potem zdecyduj, która forma egzekucji Ci bardziej pasuje. Chce pobawić się w snajpera to niech się bawi. Nie czuję się zobligowany do wyjaśniania różnic. Edited September 30, 2012 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) (...)Nie czuję się zobligowany do wyjaśniania różnic. To nie zadawaj takich pytań, na które sam nie znasz odpowiedzi. :maniak_killer: Edited September 30, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 (edited) wiesz co ci powiem... kup sobie krótką tanią elektryczną i polataj tak potem zdecydujesz czy wolisz "kwitnąć po pare minut/godzin" czy biegać i "zabijać" :D Mam kilka elektrycznych i gazowych więc znam temat. Ktoś zna replikę która spełnia te wymagania? Najlepiej jakieś l96, tylko nie warrior wella. Edited September 30, 2012 by Dukov Quote Link to post Share on other sites
badger Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 -L96 -godne polecenia -do 1300 zł Na ile wiem to musisz wybrać dwa z trzech punktów :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 Jeśli będzie to coś wartego to poczekam i dozbieram. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Sami kurde znawcy :D. Czego się można dowiedzieć, VSR repliką m24, warrior się nie nadaje, kopalnia wiedzy. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 (edited) Napewno sie nadaje, ale mając do dyspozycji więcej zł wolałbym coś lepszego. Edited September 30, 2012 by Dukov Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Prawie każda "snajperke" musisz poddać tuningowi. Wybiesz sobie model,który Ci się podoba,bo i tak większość części bd szła do wymiany żeby karabin snajperski był faktycznie snajperski. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 Prawie każda "snajperke" musisz poddać tuningowi. Wybiesz sobie model,który Ci się podoba,bo i tak większość części bd szła do wymiany żeby karabin snajperski był faktycznie snajperski. Lecz chodzi mi o to żeby ktoś kto zna się w temacie zapodał nazwe karabinu z najbardziej uniwersalnymi bebechami żebym nie miał problemu z sprowadzaniem części z HK Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Karabin wyborowy - przykładowo M14 lub specjalnie przerobione partie M16. Karabin snajperski - M24. Także, Powało, przestań traktować ludzi z góry, bo się tylko ośmieszasz. Nie mówiąc o zjawisku, znanym jako wnerwianie. Dexterkrak - M24, M700 - jeden pies. Dla mnie i to i to wygląda tak samo. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 Karabin wyborowy - przykładowo M14 lub specjalnie przerobione partie M16. Karabin snajperski - M24. Także, Powało, przestań traktować ludzi z góry, bo się tylko ośmieszasz. Nie mówiąc o zjawisku, znanym jako wnerwianie. Dexterkrak - M24, M700 - jeden pies. Dla mnie i to i to wygląda tak samo. Jakbyś jeszcze proszę podał stwórce tego M24 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Chcesz, mogę podać też nazwiska wszystkich prezydentów Stanów Zjednoczonych. Nie jest to temat z zadaniem sprawdzania wiedzy historycznej. Offtop zrodził się przez moje doprecyzowujące pytanie odnośnie Twojego pytania, Dukov. A jak koniecznie chcesz znać nazwisko konstruktora, to poszukaj w internecie lub książkach. Może trochę samodzielności się nauczysz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts