Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CM.037 raz strzela, raz nie POMOCY!

Recommended Posts

Witam. Wczoraj byłem na strzelance...zauważyłem, że moja beta spetsnaz raz strzela raz nie. Dzisiaj rano postrzelałem trochę i doszedłem do wniosku, że gdy replika jest w pozycji poziomej w ogóle nie strzela (zero reakcji na spust, tak jak by batka nie była podłączona" , a kiedy jest lufą do ziemi strzela...Zastanawiałem się czy to problem z kulkami (używam PJ z tawiangunu) ale bez kulek dzieje się to samo. Bardzo proszę o rady co mam zrobić bo kompletnie jestem w tej sprawie zielony..Pozdrawiam

Nie mam pewności że winne są same styki, najlepiej jak byś oddał go do serwisu i wymienił całe okablowanie, chyba że samodzielnie chcesz się w to bawić, możesz sprawdzić czy bezpiecznik nie odłącza się od kabli [jeśli go masz], jak masz możesz go wyrzucić i zlutować w tym miejscu kable. Jak by co to zapraszam na PW.

Pozdrawiam Lejtienant

Ja miałem podobnie w CM.031...Ale u mnie winą była kostka stykowa.

chwyt sprężynki w kostce stykowej się wyłamał, i kiedy repliką się trzęsło, lub ustawiło lufą w dół.. Replika po prostu strzelała.

Nie grzeb sam, oddaj do serwisu. Powodów może być wiele, zasilanie, tj okablowanie, lub kostka stykowa, albo pełno innych czynników o których nie mam pojęcia. :icon_biggrin:

Edited by Cichy112